ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Με εφόδια την αδιάκοπη έρευνα, την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία των υλικών και την προσήλωσή της στην ποιότητα, η Dr.DOM συνεχίζει να προτείνει τις καλύτερες λύσεις, χαρίζοντας σε κάθε χώρο αισθητική και λειτουργική αξία για μια ολόκληρη ζωή.

Ξεκινώντας το 2001 με έδρα το Μαρούσι Αττικής, η εταιρεία αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση τεχνοοικονομικών μελετών που αφορούν τα ξύλινα κουφώματα, συνθετικά κουφώματα, κουφώματα αλουμινίου, καθώς επίσης τις εσωτερικές πόρτες, τα έπιπλα κουζίνας, τις ντουλάπες και τα βεστιάρια υπνοδωματίου. Αναλαμβάνει επίσης την άρτια ενημέρωση και τον εφοδιασμό των μηχανικών, των κατασκευαστών και των ιδιωτών σε ότι αφορά τα ανωτέρω προϊόντα.

Η θερμομονωτική, ηχομονωτική και λειτουργική συμπεριφορά των προϊόντων της σε συνδυασμό με την αξεπέραστη αισθητική και την μεγάλη ποικιλία σε τύπους, σχέδια, χρώματα και διαστάσεις καλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες των σύγχρονων και παραδοσιακών οικισμών.

Η Dr.DOM επιλέγει προϊόντα από τους πλέον αξιόπιστους Ευρωπαίους κατασκευαστές με κριτήριο τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενεργειακή απόδοση των κουφωμάτων, συνοδεύει τα παραπάνω προϊόντα με σήμα CE, πιστοποιόντας τα με αυτόν τον τρόπο ως ενεργειακά κουφώματα.

Αναλαμβάνει επίσης την ολοκληρωμένη τοποθέτηση των προϊόντων της και γι' αυτόν το σκοπό συντηρεί, εκπαιδεύει και εξοπλίζει μόνιμα συνεργεία τοποθέτησης.

Εκτός από το συμβατικού σχεδιασμού αντικείμενο, η Dr.DOM, έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της και στην κατασκευή προϊόντων παραδοσιακού χαρακτήρα. Έτσι λοιπόν από το 2003 έχει αναπτύξει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, αναλαμβάνοντας και αποπερατώνοντας -με απόλυτο σεβασμό στις τοπικές ιδιαιτερότητες- τόσο η ίδια όσο και οι αντιπρόσωποί της αξιόλογα ιδιωτικά, επαγγελματικά αλλά και τουριστικά έργα.

Σε ένα οργανωμένο εκθεσιακό χώρο, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να ενημερωθούν από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας για όλα τα προϊόντα τελευταίου σχεδιασμού, που φέρνουν την υπογραφή – εγγύηση της Dr.DOM για τη διαχρονική αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.