Η εταιρία

Dr.DOM show roomΞεκινώντας το 2001 με έδρα το Μαρούσι Αττικής, η Dr.DOM αναλαμβάνει την τεχνοοικονομική μελέτη και την διεκπεραίωση παραγγελιών που αφορούν ξύλινα κουφώματα και άλλα δομικά στοιχεία.

Παρέχει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης. Για το σκοπό αυτό συντηρεί και εκπαιδεύει μόνιμα συνεργεία τοποθέτησης με προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό. Από το 2004 όλες οι διαδικασίες της εταιρίας έχουν πιστοποιηθεί με ISO 9001.

Η στελέχωση της Dr.DOM με έμπειρους πτυχιούχους μηχανικούς, της δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχει στον σχεδιασμό των ξύλινων κουφωμάτων, σε συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους Ευρωπαίους κατασκευαστές. Το πλεονέκτημα αυτό έχει καθιερώσει την εταιρία στο χώρο της δόμησης: ένα χώρο με συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις.

hotel-wooden-windows-projects

Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενεργειακή απόδοση των ξύλινων κουφωμάτων συνοδεύοντας τα προϊόντα με σήμα CE. Η θερμομονωτική, ηχομονωτική και λειτουργική συμπεριφορά των πιστοποιημένων ξύλινων κουφωμάτων της, σε συνδυασμό με την πληθώρα σε τύπους, σχέδια, χρώματα και διαστάσεις, και την αξεπέραστη αισθητική καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σύγχρονων και παραδοσιακών έργων.

Εκτός από τα προϊόντα συμβατικού σχεδιασμού, η Dr.DOM, έχει εστιάσει στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων και κατασκευών παραδοσιακού χαρακτήρα. Επίσης, από το 2003 έχει αναπτύξει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων στη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα. Η εταιρία και οι συνεργάτες της αναλαμβάνουν και αποπερατώνουν έργα ιδιωτικά, επαγγελματικά και ξενοδοχειακού χαρακτήρα με σεβασμό στις τοπικές ιδιαιτερότητες.