15 σημεία υπεροχής

Dr.DOM show room για ξύλινα κουφώματαΣτην Dr.DOM, πάντα πρωτοπόροι, εξυπηρετούμε από την Αττική μέχρι το Καστελόριζο, και υπερέχουμε σε όλα τα σημεία. Ενδεικτικά:

 1. Εμπειρία και τεχνογνωσία των πτυχιούχων μηχανικών της εταιρίας μας ,οι οποίοι συμμετέχουν στον σχεδιασμό των προϊόντων, με εξειδίκευση στα ξύλινα κουφώματα παραδοσιακού χαρακτήρα
 2. Ποιότητα, διαχρονικότητα, αισθητική και λειτουργική αξία στη σωστή τιμή.
 3. 15 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση νησιωτικών, ορεινών και ξενοδοχειακών έργων.
 4. Σύγχρονη μονάδα παραγωγής κουφωμάτων με εξαγωγές & καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό
 5. Υπερσύγχρονα μηχανήματα & κοπτικά με ακρίβεια σε βαφή και υαλώσεις.
 6. Ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια.
 7. Έμφαση στην πιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση και την αξιοπιστία των υλικών μας με κριτήριο τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές,
 8. Ο πληρέστερος κατάλογος με τεχνικές προδιαγραφές και σχέδια ξύλινων κουφωμάτων στην Ελλάδα, ο οποίος καλύπτει και την πιο απαιτητική συγγραφή
 9. Όλα τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για τα προγράμματα επιδότησης.
 10. Το πιο μελετημένο show room με πληθώρα από τύπους, σχέδια, χρώματα και διαστάσεις: οι λύσεις μας καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.
 11. Άριστα εκπαιδευμένο, έμπειρο και φιλικό προσωπικό σε έναν τεχνικά άρτιο χώρο με πλήρη μηχανοργάνωση.
 12. Υπηρεσίες επιμέτρησης στο έργο όπου και αν βρίσκεται, με ανάλυση όλων των παραγόντων γύρω από το κούφωμα και τη σχέση του με το κτίσμα και σε πλήρη συντονισμό με τα εμπλεκόμενα συνεργεία.
 13. Άρτια οργανωμένο και συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο πωλήσεων σε ηπειρωτική & νησιωτική χώρα, με κάθε συνεργάτη να αναπαράγει τα ορθά πρότυπα της εταιρίας.
 14. Συνέπεια στους χρόνους παράδοσης με πιστοποίηση ISO-9001 για κάθε διαδικασία. Άψογη εκτέλεση των παραγγελιών σε όλα τα στάδια, από την προσφορά και την επιμέτρηση ως την συσκευασία, την μεταφορά και την τοποθέτηση.
 15. Συνεχής υποστήριξη μετά την πώληση.