Εσωτερικές πόρτες

Οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες δημιουργούνται με τον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής σε συνδυασμό με την ακρίβεια της Γερμανικής τεχνολογίας. Κατασκευασμένες από αντικολλητά ξύλα επενδεδυμένες με ευγενείς καπλαμάδες βαμμένους με βερνίκι 10 αποχρώσεων ξύλου.

Με τη γοητεία του μασίφ και την αξιοπιστία του αντικολλητού, οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες έχουν την δυνατότητα να κατασκευάζονται σε ελεύθερες διαστάσεις. Με μια πιο λεπτομερή ματιά διαπιστώνονται τα πλεονεκτήματα της κλασικής σειρά που είναι η κατασκευή των καιτιών που χωρίζει την υάλωση (από κρύσταλο) σε ξεχωριστά καρέ καθώς και οι ρυθμιζόμενοι 3D μεντεσέδες. Η μοντέρνα σειρά παρουσιάζεται απέριττη με μαγνητικές κλειδαριές , κρυφούς μεντεσέδες και πρωτότυπο σχεδιασμό χωρίς πατούρες.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τα προφίλ της κάσας που χρησιμοποιούνται είναι από πολυκολλητή χωρίς ρόζους λευκή ξυλεία, επενδεδυμένη με στρώση MDF 3mm κατάλληλο για προετοιμασία λάκας, διατομής 50Χ130-230mm με δυνατότητα επέκτασης.
Περιμετρικά της κάσας υπάρχει εγκοπή όπου τοποθετείται ηχομονωτικό ελαστικό.
Τα πρεβάζια είναι τηλεσκοπικά από μασίφ χωρίς ρόζους λευκή ξυλεία με ελεύθερης επιλογής σχέδιο.

Τα φύλλα των εσωτερικών πορτών αποτελούνται από το πλαίσιο που όπως και η κάσα είναι από πολυκολλητή χωρίς ρόζους λευκή ξυλεία, και επενδύονται με επιφάνειες MDF παντογραφημένες με ελεύθερης επιλογής σχέδιο. Ανάμεσα στις επιφάνειες παρεμβαίνει κυψελωτό υλικό από μοριοσανίδα για λόγους ηχομόνωσης.

Οι εσωτερικές πόρτες προσφέρονται σε όλους τους τύπους κατασκευής ως προς τον τρόπο ανοίγματος όπως μονόφυλλες, δίφυλλες, συρόμενες & εντός τοίχου καθώς και συνθέσεις των παραπάνω με σταθερά (μη ανοιγόμενα) τμήματα, καμάρες, τοξοτά, καίτια κ.λ.π.
Οι εσωτερικές πόρτες δεν υπακούν σε τυποποίηση από πλευράς διαστάσεων.

Οι μεντεσέδες που εξοπλίζουν εσωτερικές πόρτες είναι ορειχάλκινοι ρυθμιζόμενοι 3-D, κλειδαριά τύπου CISA με κλειδί εσωτερικής πόρτας.

Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την βαφή των εσωτερικών πορτών είναι λάκα της ICA.

 • 1o Στάδιο (προετοιμασία)
  Λευκό υπόστρωμα πολυουρεθάνης δυο συστατικών με βάση το νερό, με δυνατότητα γυαλοχαρταρίσματος, άριστη κάλυψη, γέμισμα και κάθετο ‘κράτημα’.
  Εφαρμόζεται με ψεκασμό, με πιστόλια αέρος σε ποσότητα 180γρ/τ.μ. και από μία έως τέσσερις στρώσεις ανάλογα με το σχέδιο ώστε να αποφεύγεται η συσσώρευση προϊόντος και να μην υπάρξει πρόβλημα ρωγμών στο χρόνο.
 • 2o Στάδιο φινίρισμα.
  Λευκό ματ φινίρισμα πολυουρεθάνης με βάση το νερό, ενός/δύο
  συστατικών με άριστες αισθητικές ιδιότητες και χημικά-φυσικά χαρακτηριστικά παρόμοια με ανάλογα προϊόντα διαλύτη.
  Εφαρμόζεται με ψεκασμό με πιστόλια αέρος, διαλύοντας έως
  15 % με νερό. Η ποσότητα εφαρμογής είναι 80 - 150 γρ/τ.μ. το πολύ δύο στρώσεις.