Ξύλινες είσοδοι

Σχεδιάζουμε μαζί σας την κύρια είσοδο των ονείρων σας. Στην εταιρία μας δεν υπάρχουν μοντέλα και όρια. Ανάμεσα στην απεριόριστη συλλογή μας από ξύλινες πόρτες υπάρχει η δική σας, μοναδική είσοδος.

Τα προφίλ που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των εξωθύρων είναι από τρικολητό ξύλο και έχει διατομή  68Χ110mm ή 68Χ130mm για το φύλλο και 68Χ80mm για την κάσα.

Το φύλλο έχει τη δυνατότητα εκτός από τη διπλή υάλωση να φέρει τμήματα από ξύλινες επιφάνειες (ταμπλάδες).

Οι ταμπλάδες ανάλογα με το σχέδιο της πόρτας, αποτελούνται από κόντρα πλακέ οκουμέ συνολικού πάχους 36mm. Η διάταξη είναι 6+11 /κενό 2 / 11+6mm. Εναλλακτικά αποτελούνται από δύο επιφάνειες κόντρα πλακέ οκουμέ πάχους 12mm με διάκενο styrofoam πάχους 28mm. Οι επιφάνειες κόντρα πλακέ σφραγίζονται περιμετρικά με ξύλο μεράντι πάχους 40mm. Με την διάταξη αυτή εξασφαλίζεται η θερμομόνωση, η αισθητική, αλλά και η αδράνεια της επιφάνειας, ώστε να αποφευχθούν οι στρεβλώσεις.

Οι ενδιάμεσες τραβέρσες που χωρίζουν τους ταμπλάδες ή το τζάμι και δημιουργούν το σχέδιο του φύλλο, είναι από τρικολητό ξύλο και έχει διατομή  68Χ80mm ή 68Χ90mm ανάλογα με το σχέδιο.

Μηχανισμοί εξωθύρων

Οι μηχανισμοί που εξοπλίζουν τις ξύλινες κεντρικές εισόδους  είναι αντιδιαρρηκτικοί της εταιρείας WINKHAUS (δείτε τους μηχανισμούς). Το φύλλο διαθέτει ενιαίο μεταλλικό μηχανισμό στο εμπρός κατακόρυφο στοιχείο του. Το κλείδωμα γίνεται με αφαλό ασφαλείας και δύο λοξού σχήματος γάντζους αγκύρωσης (Winkhous multipoint) που εξασφαλίζουν την σφράγιση του φύλλου επί της κάσας.

Η κάσα διαθέτει ενιαίο μεταλλικό μηχανισμό στο εμπρός κατακόρυφο με τα αντίστοιχα αντικρίσματα.

Προσφέρεται  η δυνατότητα εξοπλισμού με πρόσθετη κλειδαριά υπηρεσίας.

Το φύλλο αναρτάται στην κάσα σε  τρεις (3) ορειχάλκινους ρυθμιζόμενους 3D μεντεσέδες,  βαρέως τύπου. Οι μηχανισμοί κατασκευάζονται σε χρώμα νίκελ και καλύπτονται με πλαστικό κάλυμμα στο χρώμα της λαβής, ενώ έχουν εξαιρετική αντοχή στην διάβρωση.